Rådgiving

Rådgiving – Lymfødem, lipødem og lipolymfødem

Jeg er fysioterapeut, idrettsterapeut, personlig trener og lymfterapeut med 7 års erfaring. Utdanningene mine har jeg gjort i Tyskland. Der har jeg jobbet mye med ødembehandling også her i Norge er det en av mine hoved oppgaver.

Jeg tilbyr rådgivingssamtaler per telefon eller via Skype.

 

Hva slags rådgiving er det du får hos meg?

Jeg kan selvfølgelig ikke sette diagnoser per telefon, men jeg kan få innsikt i sykdomsbildet ditt. Slik at vi kan bestemme om det er nødvendig å gå til legen eller hvordan behandlingen skulle se ut. Trenger du manuell lymfedrenasje, kompresjonsplagg og/eller pulsator? Jeg kan undervise deg i egenlymfedrenasje, bandasjering eller for eksempel kinesio taping. Jeg kan veilede treningen din og vise deg hvilke øvelser du kan gjøre. Jeg kan også gi deg råd om et sunt og variert kosthold.

 

Pris per påbegynte 10 minutter               100kr

 

Bestill time
47159194
fysiosandnes@gmail.com


Bandasjeringskurs

Har du lyst til å lære hvordan du bandasjerer deg selv? Jeg tilbyr også et bandasjeringskurs.
Kurset har maks 5 deltaker, slik at jeg kan allikevel veilede hver enkelt under opplæringen. Det er et kurs til beinbandasjering og et til armbandasjering. Kurset er planlagt med 2 timer, men ved behov kan vi utvide det til 3 timer.

Pris: 200kr per person

Her kan du fylle ut uforpliktende skjemaet. Jeg vil ser hvor behovet ligger slik at jeg kan tilpasse kurs etter ditt behov.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: